Dilara Bozkurt de la CNIM, bursă de studiu în Germania

0
292

Dilara Bozkurt, elevă în clasa a XI-a E la Colegiul Național ”Ion Minulescu” din Slatina va beneficia de o bursă de studiu în Germania, în cadrul prestigiosului program Deutschland Plus, oferit de Ambasada Germaniei. Această bursă reprezintă o recompensă pentru olimpicii naționali, prin care bursierii, precum Dilara, vor avea șansa de a-și îmbunătăți competențele lingvistice într-un mediu nativ și de a-și lărgi orizonturile culturale.

Reamintim că, tânăra elevă este olimpică la Limba Germană, fiind o stea cu care orașul Slatina se mândrește peste hotare:

Participarea elevei Dilara Bozkurt din clasa a XI-a E la Olimpiada de Limba Germană Modernă a fost încheiată cu succes, culminând cu obținerea premiului întâi în anul 2023. Ca o recunoaștere a performanței sale remarcabile, Dilara va beneficia de o bursă de studiu în Germania, în cadrul prestigiosului program Deutschland Plus, oferit de Ambasada Germaniei. În perioada 28 august – 16 septembrie 2024, ea va avea ocazia să își aprofundeze cunoștințele de limba germană prin participarea la cursuri desfășurate într-o școală din Alfeld- Niedersachsen și să viziteze orașul Berlin, obținând astfel o perspectivă practică asupra cunoștințelor dobândite, experiențele academice fiind menite să le ofere elevilor o înțelegere autentică și profundă a culturii și civilizației germane. Această bursă reprezintă o recompensă pentru olimpicii naționali, prin care bursierii, precum Dilara, vor avea șansa de a-și îmbunătăți competențele lingvistice într-un mediu nativ și de a-și lărgi orizonturile culturale. Felicitări, Dilara! Felicitări și doamnei profesoare Adriana Mezdrea, care a coordonat întregul proces de învățare!” transmis reprezentanții CNIM.