DGASPC Olt face angajări

0
1422

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt continuă şi în acest an campania de recrutări de personal. Astfel, la sfârșitul acestei  luni, instituţia organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi. Este vorba despre trei posturi de asistent medical și un post de kinetoterapeut.

Pentru a acoperi deficitul de personal DGASPC Olt a scos la concurs patru posturi. Astfel, instituţia are nevoie de un asistent medical, grad profesional debutant, nivel studii PL (post liceal) la Casele de Tip Familial „Mugurel„ Slatina, un asistent medical, grad profesional principal, nivel studii PL, la Centrul de Recuperare și Reabilitare Cezieni, un post de kinetoterapeut, grad profesional debutant, nivel studii S, la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Drăgănești – Olt și un post de asistent medical, grad profesional debutant, nivel studii PL, la Căminul pentru Persoane Vârstnice Fălcoiu.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii postliceale, absolvite cu certificat, în profesia de asistent medical generalist, certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R, pentru exercitarea profesiei de asistent medical generalist, pentru postul de asistent medical; studii postliceale, absolvite cu certificat, în profesia de asistent medical generalist, certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R., pentru exercitarea profesiei de asistent medical generalist, grad profesional principal, pentru postul de asistent medical, grad profesional principal și studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în una din specializările Kinetoterapie/Kinetoterapie și motricitate specială/Balneofiziotetoterapie și recuperare, pentru postul de kinetoterapeut, grad profesional debutant, nivel studii S. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 31 iulie, iar interviul pe 2 augst 2019. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 23 iulie 2019.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt, municipiul Slatina, strada Drăgăneşti, nr.7, telefon 0372.713.562/16/35.