Deveselu: Alegerile locale, un ultim omagiu adus lui Ion Aliman

1
355

La alegerile locale de duminică, cetățenii din comuna Deveselu i-au oferit 1020 din cele aproximativ 1600 de voturi exprimate, candidatului PSD Ion Aliman care a decedat pe 17 septembrie, la un spital din Capitală, după ce a fost testat pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2. Nu a fost un vot, ci mai degrabă un omagiu, căci după aflarea rezultatelor oamenii s-au dus la cimitir, într-o procesiune de felicitare-comemorare a edilului Aliman, reales post-mortem.
“Am fost să ne felicităm primarul! Dumnezeu să vă odihnească în pace! Astăzi trebuia să fiţi între noi să sărbătorim două evenimente importante! Veţi rămâne veşnic primarul nostru drag”, a fost mesajul postat pe Facebook de un fost consilier local al primăriei Deveselu.
Deocamdată comuna Deveselu va fi condusă de un viceprimar, ales după constituirea Consiliului Local – câştigat tot de PSD, iar alegerile vor fi reluate într-un viitor apropiat.

1 COMENTARIU

  1. Asta arata cat de handicapati sunteti si psd ul va aratat ca va conduce ca pe animale si le votati si mortii . Ma rog sa va duceti dupa el cu problemele pe care le aveti nemernicilor

Comments are closed.