Deputatul PSD Olt Adrian Chesnoiu: 2021 e anul sărăcirii românilor

0
213

Deputatul PSD Olt Adrian Chesnoiu, președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, acuză coaliția de guvernare că nu a pus în practică niciuna dintre promisiunile de campanie și că 2021 este anul sărăcirii românilor.

„Iohannis &Co au decretat: 2021 – Anul sărăcirii românilor!
Președintele Iohannis a girat monstruosul plan al coaliției PNL – USR+ de sărăcire a românilor și blocarea dezvoltării României.
Nimic din promisiunile electorale nu se pune în practică!!!
Arma Coaliției: MINCIUNA!
Au mințit antreprenorii că-i vor sprijini. CÎȚU taie 300 de milioane de euro din cele 500 de milioane angajate prin OUG 224/2020, sprijinul pentru HORECA.
Au mințit profesorii că le vor acorda majorările de salarii prevăzute de lege! Dimpotrivă, CÎȚU ia din buzunarele profesorilor 700 de milioane de lei – ultima tranșă de creștere salarială cuvenită pentru a ajunge la grila anului 2022.
Au mințit agricultorii că le vor acorda despăgubiri pentru pierderile provocate de calamități. CÎȚU nu le dă nimic!
Au mințit pensionarii că vor respecta legea și vor crește punctul de pensie. Adio majorarea punctului de pensie!
Au mințit părinții că vor crește alocațiile copiilor. CÎȚU ia de la copii 1,5 miliarde de lei – a doua jumătate din creșterea promisă pentru alocații.
O retrospectivă a guvernărilor din ultimii 30 de ani: cifrele vorbesc! Aceeași durată de guvernare: Creștere economică și creștere a bunăstării românilor în guvernarea PSD, sărăcire și haos în economie, în guvernarea PNL!
Doar confiscarea votului și manipularea societății prin minciuni sfruntate îi mai ține încă la guvernare! Însă putem vedea cu toții că habar nu au să conducă o țară!”, a declarat Adrian Chesnoiu.