Deputatul Mihai Niţă, vot pentru Dăncilă

0
369

Deputatul Mihai Niţă, preşedintele Pro România Olt, le transmite oltenilor care în primul tur al alegerilor prezidențiale l-au votat pe Mircea Diaconu, duminică să o susţină, pe Viorica Dăncilă, candidatul PSD. Parlamentarul și-a exprimat îndemnul printr-un comunicat de presă.

„Rezultatul votului din duminica primului tur de scrutin acordat candidatului nostru, Mircea Diaconu, care s-a situat pe locul al treilea în preferințele electoratului din județul Olt, este dovada clară că oltenii preferă «un om» cu caracter, atașat valorilor de stânga și orientat către nevoile reale și profunde din societate.

Le mulțumesc celor 14.682 de cetățeni din județul Olt care și-au manifestat încrederea în noi și îi rog să rămână fideli principiilor de stânga promovate de Pro România.

Consider că singura soluție reală și validă pentru România este «un om» sincer, aproape de oameni și de principiile sociale, regăsite în persoana candidatului PSD, Viorica Dăncilă.
Tocmai de aceea, Organizația Pro România Olt vă îndeamnă să fiți prezenți cel puțin într-un număr la fel de mare la vot și să mizați pe «un om» care «luptă pentru fiecare român»”.

Alexandra N.