Deputatul Emil Albotă: ”Noul ministru PSD a găsit banii necesari astfel încât copiii și pensionarii să-și primească alocațiile și pensiile fără întârzieri”

0
169
Potrivit deputatului de Olt Emil Albotă, noul ministru al Muncii, Marius Budăi, a găsit banii necesari pentru a acorda la timp alocațiile și pensiile românilor. Motiv de bucurie există și pentru românii care își desfășoară activitatea în mediul agricol deoarece în programul PSD de guvernare, bugetul pentru subvenții a fost suplimentat, iar programul TOMATA va fi reluat:
Noul ministru PSD a găsit banii necesari și a făcut, la timp, rectificarea bugetară, astfel încât copiii și pensionarii să-și primească alocațiile și pensiile cuvenite, fără întârzieri, acum, în prag de sărbători.
Veștile bune pentru seniori vizează creșterea pensiei minime la 1000 lei, creșterea punctului de pensie la 1586 lei și a treisprezecea pensie, pentru veniturile sub 1600 lei.
Un alt punct esențial rezolvat, în mai puțin de o săptămână, de la preluarea mandatelor de miniștri, a fost adoptarea de urgență a procedurilor pentru aplicarea legii, prin care românii să beneficieze imediat de plafonarea tarifelor la gaze și electricitate și de compensarea facturilor.
Nu în ultimul rând, Agricultura a fost întotdeauna o prioritate în programul PSD de guvernare, iar proaspătul ministru a suplimentat bugetul pentru subvenții și a anunțat reluarea programului TOMATA – un program îmbrățișat de legumicultorii români, care a asigurat scăderea importurilor și creșterea legumelor românești.” a precizat deputatul.