Deputatul Cătălin Grecu: ”Valul patru al pandemiei îi găsește pe guvernanți tot nepregătiți”

0
97

În ultima sa declarație publică, deputatul de Olt, Cătălin Grecu, îi acuză pe guvernanți că valul patru al pandemiei COVID-19 i-a găsit tot nepregătiți și ”Țin festivaluri cu sute de mii de oameni, în localități cu primari PNL, organizează un congres cu 5000 de aplaudaci, într-un spațiu închis, doar ca să-și împartă sinecurile și liderii de la butoane.”:

”Nici miile de infectări zilnice nu le schimbă agenda politică și publică a acestor politruci ahtiați după funcții de partid.

Țin festivaluri cu sute de mii de oameni, în localități cu primari PNL, organizează un congres cu 5000 de aplaudaci, într-un spațiu închis, doar ca să-și împartă sinecurile și liderii de la butoane.
Valul patru al pandemiei îi găsește pe guvernanți tot nepregătiți.
Locurile la ATI sunt aceleași de doi ani de când se știe de pandemie, suntem pe penultimul loc la vaccinare, testarea gratuită este inexistentă, iar agenda publică este ocupată cu glumițe despre Superman, golf și redundanțele Ralucăi Turcan, care a descoperit că oamenii săraci sunt cei care n-au bani.
Dincolo de provocările extraordinare din punct de vedere sanitar, românii se confruntă cu creșteri exorbitante ale facturilor la gaze și energie, ale alimentelor de bază, ale asigurărilor și nu numai.
După Congres, se aude, tot mai des, că școlile vor fi închise, iar părinții vor fi nevoiți să intre în șomaj tehnic sau să renunțe la locurile de muncă.
Banii guvernamentali oferiți unităților administrative pentru dezvoltare nu există, iar pentru accesarea celor europeni, ministerul de resort nu face nimic, fiind totul blocat până la stabilirea sau reconfirmarea noului conducător iubit.
Fermierii români nu mai fac față importurilor și sunt nevoiți să-și vândă marfa pe nimic sau s-o arunce efectiv, iar crescătorii de suine ne atrag atenția că va fi ultimul Crăciun cu carne românească de porc pe masă .
Unitățile sanitare se lovesc, din nou, de protocoale făcute pe genunchi, după ce le-au spus în iunie ca pandemia a fost biruită.
Cu toate acestea, Cîțu se ceartă cu Orban, peneliștii cu useriștii sau ei între ei.
Așteptăm un congres cât un sufragiu național. Un congres care a ținut în loc o țară întreagă.
Indiferent cine va câștiga șefia PNL, Romania va pierde!” a declarat social-democratul.