Cutremur în cazul Caracal. Dincă a dezvăluit totul. De cine și de ce îi este frică acum

0
1659

Gheorghe Dincă trece prin momente teribile după ultimele declarații făcute. Monstrul de la Caracal a dezvăluit o serie de nume care ar fi implicate în dispariția Alexandrei Măceașanu, iar situația devine din ce în ce mai controversată.
În urmă cu puțin timp, Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația în cazul Alexandrei Măceșanu. Monstrul de la Caracal i-a dezvăluit avocatului familiei că tânăra a fost luată din casa lui de 4 traficanți de carne vie cu care ”colaborase” și înainte și că mai departe, aceasta a ajuns, probabil, în Italia.

Totodată, potrivit bărbatului, se pare că unul dintre aceștia este un interlop din București, cu legături ”înalte” în Poliție și Procuratură și de asemenea, este implicat în traficul de carne vie și de migranți.

Dincă nu s-a oprit aici și ar fi dat în vileag și alte persoane. Mai exact, monstrul de la Caracal ar fi dat numele a trei polițiști, despre care susține că i-ar fi ”verificat rând cu rând și corectau” declarațiile anterioare.

Lucrurile nu se opresc aici și se pare că aceștia l-ar fi vizitat în celulă înainte de fiecare audiere și ar fi verificat jurnalul în care Gheorghe Dincă își nota lucrurile pe care urma să le declare în fața anchetatorilor, susține Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

Gheorghe Dincă, la un pas de moarte?
Ultimele declarații făcute au creat o scenă de groază pentru Gheorghe Dincă. Bărbatul este speriat din pricina faptului că dezvăluirile sale i-ar putea aduce moartea. Și Alexandru Cumpănașu, confirmă acest lucru, susținând că ramificațiile acestei rețele ar duce până la vârful sistemului.

Totodată, un alt lucru important de menționat e faptul că de când a fost adus la Craiova, Gheorghe Dincă a dezvoltat o adevărată obsesie legată de faptul că cineva îl vrea ucis. Astfel, monstrul de la Carcal a cerut pază suplimentară și de asemenea, a cerut să fie singur în celulă, motivând că sunt mai multe persoane, inclusiv din rândul deținuților, care i-au pus gând rău.

Din păcate însă, noile dezvăluiri ale lui Dincă nu au niciun impact asupra autorităților. Judecătorii au refuzat cererea familiei Măceșanu ca dosarul să de întoarcă la procurori, pentru a fi cercetată noua pistă evocată de Dincă.

De cealaltă parte, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceașanu a anunțat însă că va realiza o anchetă paralelă, cu ajutorul unei echipe de investigatori și a anunțat că e dispus să-și retragă toate plângerile penale împotriva lui Dincă și a familiei lui dacă acesta îl ajută s-o găsească pe Alexandra.