Cursuri gratuite pentru şomerii olteni

0
152

Bucătar, manichiurist-pedichiurist, sudor electric și operator introducere validare și prelucrare date sunt cursurile de calificare gratuite organizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, în luna septembrie, în urma solicitărilor venite din partea şomerilor.

AJOFM Olt organizează în luna septembrie programe de calificare sau recalificare, pentru persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă, dar și contra cost, pentru cele care deja ocupă un loc de muncă şi din diferitele motive, doresc schimbarea acestuia. Specializările pentru care se organizează cursurile sunt: bucătar (14 persoane), manichiurist-pedichiurist (14 persoane), sudor electric (14 persoane) și operator introducere validare si prelucrare date -14 persoane

În total sunt oferite 56 de locuri. Cursanţii vor obţine, la finalizarea pregătirii teoretice şi practice, certificate de calificare în meseriile menţionate mai sus, recunoscute la nivel naţional.  Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare de la Compartimentul Formare Profesionala din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt, strada Dinu Lipatti, numărul 48, tel.0249/413.099.