CSM Slatina, petrecere în cinstea noului stadion

0
2328
Sportivii de la CSM Slatina alături de antrenori au sărbătorit  aprobarea indicatorilor tehnico-economici de realizare a noului stadion, cu o capacitate de 10.670 de locuri.
Noul stadion va fi structurat pe mai multe niveluri, inclusiv subsolul (cu săli de fitness, vestiare, facilități SPA și toalete, precum și două săli de mese), parterul (care va găzdui sala de întâlniri pentru jucători, băncile pentru rezervă și facilitățile de urgență), iar la etaj vor fi amenajate camerele de cazare pentru sportivi, o sală de conferințe și tribuna presei, care va include, de asemenea, studiouri TV.
Durata de implementare a proiectului este de 30 de luni, dintre care 6 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuție. Compania Națională de Investiții va elabora documentația pentru licitația de proiectare și execuție, iar Primăria municipiului Slatina va demara procedurile pentru demolare.
Clubul Sportiv Municipal Slatina a organizat un moment special pentru a marca aprobarea în sedinţa de Guvern, din 6 iunie, a indicatorilor tehnico-economici de realizare a unui stadion NOU, cu o capacitate de 10.670 de locuri. Un pas esenţial în dezvoltarea infrastructurii sportive slătinene şi nu numai, de care se vor bucura generaţiile actuale şi viitoare de copii şi tineri şi, nu în ultimul rând, iubitorii fotbalului.
Sportivi din cadrul celor 16 secţii, alături de antrenorii care de-a lungul timpului au pus Slatina pe harta competiţiilor naţionale şi internaţionale, au luat parte la momentul ce reprezintă practic „piatra de temelie” a ceea ce peste 30 de luni, cât durează proiectarea şi construirea noului stadion, va deveni cel mai mare complex sportiv din Slatina şi judeţul Olt. Practic, într-un mod simbolic, sportivii şi-au luat rămas bun de la Stadionul „1 Mai”, cu emoţii, pentru că acolo au cunoscut bucuria rezultatelor pozitive, cât şi dezamăgirea înfrângerilor. Atât victoriile, dar şi eşecurile, i-au făcut pe toţi mai puternici.
Noua arenă este de ieri o certitudine! Suprafața terenului de joc va fi complet reamenajată, echipată cu un gazon nou, un sistem de irigare eficient, drenaj și degivrare. De asemenea, pista de atletism va fi acoperită cu un finisaj tip “tartan” turnat, prezentând patru culori distincte și oferind șase piste drepte, fiecare cu o lungime de 100 de metri, conform standardelor internaționale. Dimensiunile terenului de joc vor fi de 100×68 metri, iar acesta va fi încălzit, oferind în același timp posibilitatea de a fi parțial acoperit.„ transmite CSM Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.