CSM Slatina caută comentator sportiv

0
370

CSM Slatina, prin intermediul paginii sale de Facebook, a anunțat că își caută comentator sportiv.
CSM Slatina a fost una dintre puținele echipe din campionatul Ligii 2 care și-a transmis în direct meciurile de acasă atunci când nu a fost televizată. Mai mult, a avut și comentator.
”Vrem să faci parte din echipa noastră!
Cerinţe: dezinvolt, dinamic, stăpân pe limba română, cunoscător al fenomenului fotbalistic, în special regulile jocului, disponibilitate la un program de lucru flexibil
Dacă crezi că ţi se potriveşte rolul de comentator sportiv, trimite o înregistrare, de cel puţin 2 minute, cu tine comentând o fază de meci, la adresa de e-mail slatinacsm@gmail.com”, sună anunțul celor de la CSM Slatina.

CSM Slatina a încheiat sezon regular al Ligii 2, ediția 2020/2021, pe locul 18 din 20, cu 15 puncte acumulate în 19 meciuri.
Slatina a mers apoi în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, unde în șase meciuri a obținut o victorie, un egal și patru înfrângeri, cu un total de 19 puncte terminând pe locul 6 din 7, doar peste Pandurii Târgu Jiu (14 puncte) și sub Farul (42 puncte), Metaloglobus, ”U” Cluj (ambele cu 39 de puncte), Ripensia (36 puncte) și Fotbal Comuna Recea (35 puncte). Această poziție i-a adus retrogradarea în Liga 3.
Echipa a fost antrenată de-a lungul sezonului de Mihai Ianovschi (etapele 1-13), Mircea Voicu (14-15), Dinu Todoran (16-20) și Cristian Stănculețu (21, 1-7 play-out).