Crucea Roșie a dotat cu boilere mai multe școli din Olt

0
147

Mai multe unități de învățământ din Olt au fost dotate cu boilere de cea mai înaltă calitate. Donațiile au fost făcute de Crucea Roșie Română în parteneriat cu Ariston Thermo România.
”Crucea Roșie Română și Ariston Thermo România au continuat în 2020, pentru al treilea an consecutiv, misiunea unică de a aduce confortul chiar și acolo unde acesta pare imposibil de atins.
În cadrul acestei acțiuni, si in acest an dificil peste 1133 copii din localitățile rurale: Crușovu, Vișina, Vișina Nouă, Gîrcov, Izbiceni, Seaca, Floru, Cîmpu-Mare, Broscari, Făgețelu, Grozăvești, Baldovinești vor beneficia de acces la apă caldă prin echiparea școlilor cu boilere performante donate de către Ariston Thermo România.
Un boiler având capacitatea de 50 de litri, a ajuns deja și a fost montat la Școala Primară sat Dienci., comuna Vulturesti.
În anii precedenți, în urma acestui parteneriat au fost montate boilere pentru apă caldă în școli din 36 de localitati, care acum deservesc 7296 persoane (elevi și cadre didactice).” au declarat reprezentanții Crucii Roșii.