Cristian Rizescu și Cristian Bănățeanu vin la Festivalul Toamnei de la Scornicești

0
302
Orașul Scornicești va îmbrăca din nou haina de sărbătoare cu ocazia Festivalului Toamnei „Zilele Recoltei” ce se va desfășura în perioada 28-30 octombrie 2022, pe platoul din fața stadionului municipal.
Cu mic, cu mare cetățenii sunt așteptați să se distreze, să asculte muzică de calitate, să danseze până în zorii zilei următoare și să se bucure de grătarele încinse cu mititei și pastramă, cum îi stă românului bine în zi de mare sărbătoare.
Pe scenă vor urca pentru a cânta și ai încânta pe cei prezenți numai nume mari ale muzicii de petrecere: Nina Predescu, Marius Măgureanu, Dorina Mete, Cristian Rizescu, Costel David, Cristian Bănățeanu, Mitica Tava, Ştefan Minulescu, Chante și Denisa Trifon.
Atmosfera va fi întreținută și de următoarele ansambluri din județul Olt: Ansamblul Stejărelul Mărunței, Ansamblul Zestrea Poboranilor Poboru,  Ansamblul Călușul Jr. Scornicești și Ansamblul Călușul Scornicești.
În premieră pentru localitatea noastră, Primăria orașului Scornicești si Consiliul local orășenesc, în colaborare cu Costel David Music Show Band SRL, vor organiza, începând cu data de Vineri, 28.10 și până Duminică, 30.10.2022, în zona Stadionului „Viitorul” din orașul Scornicești, ” Festivalul Toamnei – Zilele Recoltei”.

Cu această ocazie, vă invităm să petrecem trei zile de sărbătoare, cu muzică și voie bună, alături de artiști de top.” a transmis Daniel Tudor, edilul orașului Scornicești.