CRIMINALUL DIN CARACAL, MUTAT ÎNTR-UN ALT LOC DE DETENȚIE

0
367

Gheorghe Dincă a fost mutat de la Penitenciarul Craiova, la câteva zile după ce a primit sentința în cazul dosarului Caracal, unde este acuzat că le-a violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Potrivit surselor Fanatik, acesta ar fi transferat la Penitenciarul Mioveni.

Potrivit informațiilor, s-a încercat protejarea lui, din cauza faptului că au avut loc mai multe „accidente” în penitenciar.

„Sunt mai multe variante. Una ar fi pentru a preîntâmpina ce s-a întâmplat cu Marinel „Cocoș” (Bogdan Daniel Marinel, proxenet din Caracal n.r.), care a plasat fete inclusiv muncitorilor de la baza Deveselu. Acest Cocoș a murit subit, după ce a primit sentința pe fond. Dacă nu mă înșel, l-au găsit cu coloana ruptă. Și pentru a nu i se întâmpla și lui Dincă un „accident” de acest tip, au preferat să-l mute de acolo. Eu am verificat acest dosar, în el apar și câteva „uniforme militare”, dar s-a trecut rapid cu vederea acest lucru. Am încercat să-i găsesc familia, dar mi s-a spus că au plecat toți din țară. O altă variantă ar fi ca Dincă să fie „prelucrat” de cei de la Capitală”, a declarat avocata familiei Melencu, pentru sursa menționată anterior.

Chiar dacă mulți sunt de părere că acesta a fost adus în capitală, avocata familiei Melencu e de părere că, acest lucru ar fi intrat în atenția presei și s-ar fi aflat dacă se află într-adevăr acolo.

„Nu puteau să-l ducă la București, că era prea aproape și ar fi observat jurnaliștii că primește diverse vizite. Așa, l-au dus într-un loc mai discret, care să fie, totuși, aproape de București. De ce să fie „prelucrat”? Poate în legătură cu plângerea pentru tâlhărie pe care am făcut-o la Parchetul General (în cazul telefonului Luizei Melencu, care a trimis o notificare de prezență în cursul lunii august 2019, la mai multe luni după presupusa moarte a acesteia, n.r.) sau poate cu apelul în sine”, a mai declarat avocata.