Consiliul Judeţean Olt a premiat elevii și profesorii de excepție

0
460

Ziua de 18 octombrie a fost ziua lor, ziua elevilor şi profesorilor îndumători care prin muncă și perseverență au obținut rezultate deosebite la etapele judeţene, naţionale sau internaţionale ale olimpiadelor şcolare.

Cu acest prilej, Consiliul Judeţean Olt a acordat 758 de premii, în valoare totală de 180.672 lei. Olimpicii învață în unități școlare din: Slatina, Caracal, Corabia, Balș, Osica de Sus, Cilieni, Crâmpoia, dobrosloveni, Văleni, Scornicești, Drăgănești-Olt, Radomirești, Rotunda, Gârcov, Mărunței, Drăghiceni, Potcoava și Studina.

A devenit o tradiţie și din toate acțiunile noastre, dacă măcar un copil este motivat să învețe mai bine pentru astfel de premieri acțiunea noastră este un câștig și o considerăm una de succes. Bineînțeles, de fiecare dată, am fost prezenţi şi încercăm să fim prezenţi în motivarea elevilor şi a profesorilor, în acelaşi timp, de a obţine rezultate bune la olimpiada şcolară. Astăzi avem 758 de premii pe care le acordăm, însumând în total 180 de milioane de lei. Cred că este un lucru bun şi faptul că astăzi avem o sală aproape neîncăpătoare arată acest lucru, a declarat Marius Oprescu.

La eveniment, alături de preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu a fost și inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Adrian Bărbulete.

Sunt deosebit de încântat și de onorat să fiu astăzi alături de dumneavoastră aici, pentru a premia rezultatele deosebite atât ale elevilor noștri cât și ale profesorilor care au știut să îi îndrume de fiecare dată pentru a merge spre succes. Avem rezultate deosebit de bune, numărul participanților în această zi și în sală este mare, avem peste 450 de copii și profesori care îi îndrumă, iar astăzi vor fi premiați. Ne bucurăm să putem face acest lucru, grație Consiliului județean care într-adevăr păstrează tradiția în recunoașterea meritelor acestor deosebiți elevi și profesori care îi îndrumă ceea ce pentru noi reprezintă un reper și care ne face și ne obligă să devenim din ce în ce mai buni.” a transmis  Bărbulete.