5.2 C
Slatina
miercuri, noiembrie 29, 2023
Acasă Actualitate Confederația Naționala Sindicală (CNS) „Cartel Alfa”: ”România, trezește-te!”

Confederația Naționala Sindicală (CNS) „Cartel Alfa”: ”România, trezește-te!”

0
228

Romania, trezeste-te!
Sunt atatea de facut si te-ai ratacit
Romania, trezeste-te!
Nimeni nu face nimic si am saracit.
Romania, trezeste-te!
Sunt atatea de facut si te-ai ratacit
Romania, trezeste-te!
Nimeni nu face nimic si am saracit.

„Marșul anti-sărăcie” din data de 19 octombrie, de pe platoul din fața Prefecturii Olt, organizat de Confederația Naționala Sindicală (CNS) „Cartel Alfa”, a debutat cu versurile melodiei ”România, trezește-te” de Morometzii. Această melodie este un îndemn direct către cetățeni că a venit momentul să se trezească, să deschidă bine ochii și să facă ceva pentru a împiedica sărăcia să invadeze România. Cu alte cuvinte, cetățenii au nevoie ca salariile și pensiile să crească de urgență în condițiile în care prețurile la alimente și utilități au fost mărite exagerat.

Nu am fost niciodată în Slatina și îmi pare rău că astăzi am venit pentru că sunt motive de îngrijorare pentru mulți lucrători din această zonă de a rămâne fără locuri de muncă. Maramureșul știe ce înseamnă acest lucru pentru că în 2006 s-a pus lacăt de către tovarășul Vosganian, cel care făcea mătănii prin Parlament de grija DNA, a închis mineritul pentru că domnul Mugur Isărescu a spus că depozitele sunt pline de aur și nu mai are ce să facă cu el. Bineînțeles că urmează alt deștept, de 33 de ani, tot din deștepții aștea care știți ce au făcut în 33 de ani? Au creat în România cadavre industriale. Să vedeți cum arată țara când treceți printr-un oraș cu cadavrele industriale, sunt doar ziduri din beton părăsite. Am vrea să părăsească și dobitocii din Parlament acel Parlament că și așa ei vor avea bani de curent și să stea în stradă, să stea să vadă ce este strada pentru că în stradă astăzi în toată România nu sunt golani așa cum sunt la Parlament. Ne-am săturat ca de 33 de ani să ne umiliți. O să închei că mai am nevoie de voce pentru guvernanții ăia care se cred buricul pământului, sunt proști toți!” a explicat, președintele CNS Cartel Alfa

Protestul “Cartel Alfa” se derulează sub forma a două caravane, care au pornit din zonele Ardeal (Zalău) și Moldova spre București. La București se vor întâlni pe data de 20 octombrie, pentru un amplu miting – marș în Piața Victoriei și Piața Revoluției.