Chesnoiu: ”Viitorul agriculturii este în continuare pe mâini bune!”

0
111
Adrian Chesnoiu are numai cuvinte de laudă la adresa actualui ministru al Agriculturii, Petre Daea. Olteanul este convins că viitorul agriculturii se află pe mâini bune deoarece Petre Daea este un specialist cu o vastă experiență în administrarea politicilor agricole.
Viitorul agriculturii este în continuare pe mâini bune!  
Ministerul Agriculturii va fi condus de Petre Daea, un specialist cu o vastă experiență în administrarea politicilor agricole.
Am crescut profesional și sub conducerea sa ministerială, iar o parte din dragostea mea pentru agricultură și pentru fermieri i-o datorez și dumnealui!
Am convingerea că vor fi continuate proiectele de susținere a fermierilor, a industriei alimentare și a tuturor sectoarelor de activitate care pot și vor asigura securitatea alimentară a românilor.
Nu vom traversa o perioadă ușoară, vin schimbări de abordare a agriculturii la nivel european la care trebuie implementate cele mai potrivite răspunsuri și soluții, adaptate, așa cum am susținut mereu, la specificul fiecărui stat membru! 
Trebuie să profităm de orice provocare pentru a o transforma într-o oportunitate, și nu am nici o îndoială că așa va fi! 
Dialogul constant cu fermierii și asociațiile profesionale din agricultură, industrie alimentară, pescuit sau acvacultură, cu presa de profil și toți factorii implicați în domeniu, sunt elemente cheie în identificarea celor mai potrivite răspunsuri la provocările viitorului! 
Rămân consecvent în sprijinirea agriculturii, a fermierilor români și a antreprenorilor din industria alimentară, nutrind speranța că, indiferent de orice piedici ivite, împreună putem să ne atingem obiectivele care vor conduce la independența alimentară a României! 
Îi doresc mult succes în activitate domnului ministru Petre Daea, colegilor de la minister și vă asigur pe toți că rămân alături sufletește de întreaga echipă a agriculturii românești! 
Doamne ajută!” a precizat Chesnoiu.