CEZ și CNIM inaugurează ”Curtea cu tei” și organizează primul eveniment de teatru dedicat elevilor

0
173

1873 de elevi din cadrul Colegiului Național „Ion Minulescu” Slatina beneficiază de un nou spațiu de explorare și experimentare în cadrul școlii, amenajat cu sprijinul CEZ. Este vorba de ”Curtea cu tei”, care a găzduit în luna iunie primul eveniment în aer liber dedicat tinerilor, Festivalul de teatru „JOC”. Noul spațiu va putea să găzduiască și alte activități tematice: școli de vară, ateliere, lecții atipice, seri de poezie și spectacole.

„Curtea cu tei” reprezintă primul proiect derulat în cadrul Generatorii de bine – ediția 2022, o competiție anuală care încurajează implicarea în comunitate în rândul angajaților CEZ. Pornind de la o idee care să susțină dezvoltarea și starea de bine a elevilor, Curtea cu tei a devenit principalul spațiu de învățare pentru întreaga comunitate școlară. Inaugurarea a avut loc odată cu organizarea Festivalului de teatru „JOC”, devenit tradiție pentru tinerii care își doresc să își dezvolte pasiunea pentru artă.

Un spațiu de relaxare cuprinde nu numai obiecte, aspecte materiale, ci și repere imateriale -comunicare, cunoaștere, bucurie, optimism, conectare și alte valori. Curtea cu tei este un proiect ce vizează învățarea continuă, dezvoltarea personală și consolidarea unui sentiment de apartenență dintr-o perspectivă aparte. Finanțarea de care ne bucurăm susține concretizarea coordonatelor pe care se așază obiectivele noastre. Vă mulțumim!”, a transmis Ramona Alexandru – Prof. lb. română Colegiul Național „Ion Minulescu” & Coordonator festival.