Caritas (Germania) face o nouă donaţiei Spitalului Municipal Caracal

0
483

Un nou transport caritabil din Germania,  a ajuns vineri (20 aprilie) la Spitalul Municipal Caracal, având în componenţă 45 de paturi moderne şi 12 scaune noi nouţe  pentru dializă.

Donaţia celor 45 de paturi şi a celor 12 scaune de dializă  către Spitalul Municipal Caracal , a fost făcută de către Caritas Germania reprezentată de catre Prof.Dr.Peter Czygan şi Iosif Nemetz, prin relaţia de colaborare a organizaţiei caritabile  la Caracal  cu Generalul Constantin Lucescu şi cu sprijinul  neprecupeţit  al tânărului om de afaceri Cristian Doldurea, cel care de acum înainte va ţine legătura cu celebra organizaţiei caritabilă.

„Acestă donaţie , reprezintă pentru Spitalul nostru un mare ajutor mai ales când e dăruit din suflet și cu niște eforturi ale mai multor oameni de suflet. Poate, ca valoare,  nu înseamnă mult, însă  pentru noi ca şi Spital, înseamnă foarte mult . Este un act generos care ajută Spitalul. Orice lucru mai mic sau mai mare este necesar , mai ales în conjunctura actuală. Nu ne-am permis un anumit tip de mobilier necesar normelor actuale, pentru că banii au fost pentru bolnavi, pentru aparatură…   Acest mobilier este binevenit mai ales pentru secțiile unde bolnavii sunt imobilizați. Le mulțumim  pe această cale domnilor: general  Constantin Lucescu și lui  Cristian Doldurea pentru că au făcut posibil acest lucru care a necesitat un efort deosebit și sperăm să continue și cu altele de acest gen, astfel încât,  unitatea în care ne desfășurăm activitatea  să fie la înălțimea cerințelor și dorințelor noastre . Toate donațiile făcute de-a lungul timpului  chiar ne-au ajutat,  la Blocul Operator, și acolo unde am avut noi nevoie, și chiar ne dorim  să continue aceste acțiuni…  Poate vor fi și alții  care vor auzi și vor dorii să se implice în astfel de acţiuni” , a declarat managerul Spitalului Municipal Caracal, Daniela Buiculescu.

P.S. Pentru a fi dusă la îndeplinire acţiunea caritabilă a celor de la Caritas , pe lângă cei implicaţi direct, generalul Constantin Lucescu şi Cristian Doldurea , au fost şi doi tineri caracaleni  care au însoţit transportul caritabil ;Laurenţiu Neda şi Cristian Neagoe . Pentru toţi aceşti oameni cu suflet mare, Jos Pălăria !