Bursa locurilor de muncă, ofertă bogată

0
375

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți s-a desfășurat vineri, 14 octombrie atât la Slatina cât și la Caracal.

Din cei 102 agenti economici contavctati, au participat la bursa 42, cu un numar de 675  locuri de munca vacante, din care 31 pentru studii superioare.

Din cele 575 persoane participante, 299 au fost absolventi. Au fost selectate pentru interviu sau proba de lucru 132 persoane.

Cei mai mulți angajatori căutau ingineri, electricieni, operatori în domeniul confecțiilor, muncitori necalificați, brutari, zidari, dulgheri și lucrători comerciali.

Prezent la Bursa locurilor de muncă de la Slatina, un tânăr a precizat că este interesat de schimbarea locului de muncă, iar acest eveniment îi oferă o plajă largă de oferte:

Momentan lucrez ca paznic. Nu am decât 12 clase, dar această Bursă a locurilor de muncă îmi dă șansă să consult piața muncii și să mă orientez spre altceva ținând cont de pregătirea pe care o am. M-au încântat deja două oferte, acum să vedem încotro mă îndrept.” a declarat adolescentul.

Dintre toate ofertele expuse de angajatori, cea de la Centrul Militar Județean Olt a avut mai mult magnet la tinerii prezenți:

Cu ocazia organizării ,,Bursei locurilor de muncă”, în localitățile Slatina și Caracal, Centrul Militar județean Olt a avut reprezentanți din biroul de informare-recrutare, în ambele locații. Aceștia au prezentat tinerilor prezenți la activitate oferta educațională și avantajele carierei militare.

Pentru cei interesați de căutarea unui loc de muncă în cadrul Ministerului Apărării Naționale sau de oferta educațională a instituțiilor militare de învățământ, au fost puse la dispoziție materiale promoționale, urmate de răspunsuri concrete la întrebările adresate.
Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Olt așteaptă în continuare noi candidați pentru profesia militară, la sediul din Slatina, strada Drăgănești, nr. 29.” a transmis Locotenentul MIHAI MITRU.