BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ, LA SLATINA

0
511

Oltenii fără un loc de muncă, dar şi cei care doresc să-şi schimbe actualul loc de muncă sunt aşteptaţi, marți 29 iunie 2021, la Bursa Locurilor de Muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă  (AJOFM) Olt. Evenimentul se va desfăşura în municipiul Slatina, la Casa de Cultură a Tineretului, str. Ecaterina Teodoroiu, nr.1 , cu începere de la ora 9:45.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Olt, Elena Iordache, Bursa Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a demarat acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea depistării unui numar cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care sa fie oferite participanţilor la bursă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei până la data de 25 iunie 2021, ora 12.00, la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro sau prin fax 0249/432276.