BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ, LA SLATINA ȘI CARACAL

0
307

Oltenii fără un loc de muncă, dar şi cei care doresc să-şi schimbe actualul loc de muncă sunt aşteptaţi, vineri, 20 mai 2022, cu începere de la ora 9:00, la Bursa Locurilor de Muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă  (AJOFM) Olt. Evenimentul se va desfăşura în atât în municipiul Slatina, la Casa de Cultură a Tineretului, cât și în municipiul Caracal în sediul Agentiei Locale Caracal.

Până la această dată au fost contactaţi 99 agenţi economici, din care  39 au confirmat participarea, cu un număr de 664 locuri de muncă vacante,din care 24 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind: inginer ITP,  inginer construcţii, inginer instalatii, inginer mecanic, mecanic auto, preparator conserve legume fructe, lucrator comercial, operator calculator, operator confectioner industrial, bucatar, manipulant marfuri, muncitor necalificat.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro sau prin fax 0249/432276.