Bucurie și Zâmbete la Caracal. Primarul Ion Doldurea și Deputatul Adrian Chesnoiu, alături de copii

0
271

Ziua de 1 Iunie 2024 a fost marcată de un succes răsunător la Caracal, demonstrând că atunci când comunitatea și autoritățile locale colaborează, rezultatele sunt deosebit de pozitive. Evenimentul nu doar că a adus bucurie și divertisment, dar a și întărit legăturile comunitare, oferind copiilor amintiri de neuitat.


Primăria Municipiului Caracal și Centrul Cultural Municipal “Radu Șerban”merită toate aprecierile pentru organizarea impecabilă a acestui eveniment și pentru dedicarea lor față de cei mici.

Într-o atmosferă plină de veselie și energie, copiii au sărbătorit în Parcul “Constantin Poroineanu”, Ziua Internațională a Copilului printr-o petrecere de neuitat.

Evenimentul a adus împreună sute de copii, părinți și bunici, transformând ziua de 1 Iunie într-o adevărată sărbătoare a copilăriei.

Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal și deputatul Adrian Chesnoiu au fost prezenți la eveniment, bucurându-se alături de cei mici și împărtășind momente speciale.


Organizatorii au pregătit o gamă variată de activități care au captivat atenția celor mici. De la jocuri și concursuri interactive, la ateliere de creație și spectacole de muzică și joc, toate activitățile fiind concepute pentru a stimula imaginația și creativitatea copiilor. Fiecare copil prezent la petrecere a primit câte un balon


În discursul său, primarul a subliniat importanța susținerii și dezvoltării generațiilor viitoare, menționând că „Ziua Copilului este un prilej de a celebra inocența și bucuria copilăriei. Este datoria noastră să asigurăm un mediu sigur și fericit în care copiii noștri să crească și să se dezvolte armonios.”


Deputatul Adrian Chesnoiu a adăugat: “Să rămâneți cu zâmbetul acesta toată viața, să fiți dezinvolți, sa treceți prin toate cele care vor urma cu zâmbetul pe buze și o sa vedeți că viața vă va zâmbi înapoi. Vom continua să sprijinim inițiativele care aduc zâmbete pe fețele copiilor noștri și care contribuie la bunăstarea lor.”


Activitățile diverse și bine organizate au fost apreciate de toți cei prezenți. Copiii, părinții și voluntarii au contribuit la o atmosferă plină de energie pozitivă.


Harta activităților:

Rama foto ( statuie ‘48)
Scenă program artistic (lângă popicărie)
Atelier sfaturi stomatologice (lângă popicărie)
Atelier lectură, pictură, educație financiară, GO(în fața restaurantului ’48)
Skandenberg (foișoare zona ‘48)
Karate (insulă)

Baschet- Terenul de baschet de lângă Clubul Sportiv Școlar
Chitariștii (statuie Mihai Eminescu spre stadion)
Zona skatepark- skateboarding, gimnastică aparate
Stadion-trasee aplicative, ștafetă
Stadion- Atelier tehnici de supraviețuire:
SMURD, Crucea Roșie, Spitalul Municipal
Aleea Plopilor – expoziție de tehnică militară MApN + MAI

Felicitări pentru o inițiativă excelentă!

Marilena Vasile