BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ OLT FACE ANGAJĂRI

0
747

Oltenii cu studii superioare în domeniul științelor economice au şanse de angajare, pe perioadă nedeterminată, la Biblioteca Judeţeană Olt „Ion Minulescu” din Slatina.

Astfel, instituţia organizează concurs pentru ocuparea postului de șef serviciu, grad II, nivel studii superioare la Serviciul Financiar – Contabilitate, Resurse Umane, Informatizare, Biblionet și Administrativ.

Persoanele interesate să participe la concurs trebuie să aibă: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de minimum 5 ani și certificate de perfecționare profesională în domeniul financiar-contabil.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie depus până în data de 9 februarie 2021, inclusiv. Examenul va debuta în data de 18 februarie, la ora 09.00, cu proba scrisă, urmând ca data şi ora interviului să fie comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Bibliotecii Judeţene Olt „Ion Minulescu” din Slatina, bd. A.I. Cuza nr. 3B, judeţul Olt, telefon 0349/802.177, e-mail bibliotecaolt@yahoo.com.