Bercea Mondial se întoarce după gratii

0
857

Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, se întoarce în închisoare. El a fost condamnat definitiv într-un dosar deschis în 2009, când Bercea, împreună cu fiul său, l-ar fi înjunghiat pe viceprimarul Slatinei de la acea vreme.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri, în colaborare cu Poliția Drobeta Turnu-Severin, i-au identificat pe cei doi bărbați, de 53, respectiv 32 de ani, din Drăgănești, județul Olt și din Drobeta Turnu Severin. Surse judiciare au declarat că e vorba de Bercea Mondial, pe numele său adevărat Sandu Anghel, și de fiul său, Laurențiu.

Pe numele lui Bercea Mondial s-a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 13 ani, iar pe numele fiului, mandat de executare a pedepsei de 9 ani.

Laurențiu și Sandu Anghel au fost găsiți în Drobeta Turnu Severin, unde Bercea își stabilise domiciliul după ce a ieșit din închisoare, anul trecut. În prezent, sunt în sediul Poliției Mehedinți.

Cei doi bărbați au fost condamnați de Tribunalul Olt pentru tentativă la omor. Este vorba de dosarul deschis în 2009, când cei doi au fost acuzați de fostul viceprimar al Slatinei, Valeriu Matei, că l-ar fi înjunghiat, în urma unui conflict izbucnit din cauza unui teren, iar fiul lui Bercea ar fi încercat să treacă cu mașina peste el.