Bărbat din Osica de Sus, arest preventiv pentru nerespectarea ordinului de protecție provizoriu

0
191

Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Osica de Sus au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare, distrugere și nerespectarea ordinului de protecție provizoriu.

Potrivit polițiștilor, duminică, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Osica de Sus, a sesizat, prin apel urgență 112, faptul că, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic și amenințat de către tatăl său.

Ulterior conflictului, tânărul nu a necesitat îngrijiri medicale, iar, pe numele bărbatului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu.

”În aceeași zi, la ora 22.30, tânărul a sesizat, din nou, Inspectoratul de Poliție Județean Olt, cu privire la faptul că, tatăl acestuia, nu a respectat ordinul de protecție provizoriu, a distrus ușa de acces în imobil și un geam și l-a amenințat cu acte de violență.

Cu această ocazie, polițiștii au emis, pe numele bărbatului, o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare, distrugere și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.” transmite IPJ Olt.