Bărbat, din Giuvărăşti, arestat preventiv pentru coruperea sexuală a unei minore

0
307

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Secţia 3 Poliţie Rurală Corabia, au fost sesizați de către un bărbat de 50 de ani, din comuna Tia Mare, cu privire la faptul că, la data 24 ianuarie, fiica sa de 12 ani a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.
În urma investigațiilor efectuate de poliţişti, minora a fost identificată la locuinţa unui tânăr de 22 de ani, din comuna Giuvărăşti, declarând poliţiştilor că nu a fost victima vreunei infracţiuni.
”Întrucât au existat suspiciuni cu privire la aspectele declarate de minoră, cercetările au fost continuate, la data de 26 ianuarie, tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, iar la data de 27 ianuarie a.c., instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.” Se arată într-un comunicat de presă.
Bărbatul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.