Bărbat, din Caracal, reţinut după ce a violat și șantajat o minoră

0
251
Mama unei copile în vârstă de 13 ani, din municipiul Caracal, a anunțat oamenii legii cu privire la faptul că un bărbat de 50 de ani i-a violat și șantajat fiica în repetate rânduri.
Din primele verificări, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Caracal au stabilit faptul că, în perioada august – decembrie 2023, bărbatul ar fi invitat minora la locuința acestuia, în repetate rânduri, unde ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale cu acesta.
Ulterior, bărbatul ar fi șantajat minora să întrețină un nou raport sexual cu acesta, întrucât  minora ar fi refuzat să mai meargă la domiciliul acestuia.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și șantaj, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.
În urma probatoriului administrat, la data de 27 mai a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.„ transmite IPJ Olt.