APIA Olt face angajări

0
1020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Olt, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor publice de execuție, temporar vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior  la  Centrul Local Corabia și consilier, clasa I, grad profesional superior  la Serviciul Autorizare Plăți.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 7 ani.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe data de 27 mai, de la ora 10.00, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 21 mai 2019. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de articolul 49, alineatul (1) din Hotărârea Guvernului nr.611/2008.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Agenţiei de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Olt, din Slatina, cu sediul în str. Arcului nr. 20 sau la  telefon 0249/411.244.