Balș: au început înscrierile pentru concursul de muzica populara “Îndrăgostește-te românește!”

0
221

Casa de Cultura Balș organizeaza de Dragobete, pe 24 februarie 2021, începand cu ora 16:00, Concursul de muzica populara “Îndragostește-te romanește!”.
La eveniment vor participa elevii din școlile gimnaziale și liceele din oras, în două secțiuni de interpretare (9-13 ani și 14-18 ani).
Conditii de participare:
-interpretarea unei melodii populare romanești
-ținuta: costum popular
-negativul piesei să fie în format electronic, durata maxima 5 minute
-înscrierea se face prin unitățile de învățământ la care sunt înmatriculati participanții
– perioada de înscriere este 17-22 februarie 2021, la adresa de email cultura@primariabals.eu sau prin fax, la numarul 0249450145.
Juriul este alcatuit din personalitati locale și judetene și vor fi acordate premiile I, II si III, precum și mențiuni, la ambele categorii. Juriul va acorda Marele Premiu celui mai valoros concurent, indiferent de secțiunea la care participa.
Concursul va avea loc la sala “Paul Tudor” din Primaria Balș, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare specifice pentru prevenirea răspandirii CoVid-19 (purtarea măștii, distanțare, dezinfectarea mâinilor, verificarea temperaturii etc.).
Concursul “Îndragoșteste-te românește!” se va desfașura fără public, dar va fi transmis LIVE pe pagina oficiala de Facebook a Primariei orasului Balș.