ATENȚIE, ȘOFERI! UN TRANSPORT AGABARITIC VA TRANZITA JUDEȚUL OLT

0
3059

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează șoferii că traficul ar putea fi îngreunat pe diferite tronsoane pe DN 65 şi în judeţul nostru pentru desfășurarea unui transport agabaritic pe ruta Nădlac PTF (județul Arad) – Scornicești (județul Olt)

 Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că, în perioada 26-28 aprilie 2021, se va desfăşura un transport cu depăşiri (agabaritice) pe traseul : Nădlac PTF (județul Arad)  – A1 – DN68A – A1 – DN1 – DN7 – DN7CC – DN7 – A1 – DN65B – DN65 – Int DN65 cu DJ703C Scornicești (județul Olt).

Vehiculul transportă o confecție metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,40 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. CNAIR menționează ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.