Atenție, șoferi! Un transport agabaritic va tranzita județul Olt

0
776

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează șoferii că traficul ar putea fi îngreunat pe diferite tronsoane pe DN 65 şi în judeţul nostru pentru desfășurarea unui transport agabaritic. 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că, în perioada 04- 10 septembrie 2020, se va desfăşura un transport cu depăşiri (agabaritice) pe traseul : Giurgiu Pod Ptf (județul Giurgiu) – DN5 – Giurgiu – DN5 – Ghimpați –DN6 – DN65F – Alexandria – DN6 – Roșiorii de Vede – DN65 – Costești – DN65 – Slatina – DN65 – DN 65F – Craiova – DN6 – Filiași – DN6 – DN66 – Tânțăreni (județul Gorj).

 Vehiculul transportă un echipament industrial. Lățimea maximă a vehiculului este 3,15 m, viteză de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

CNAIR menționează ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.