Angajații de la Alro ies în stradă

0
374

Sindicaliștii de la Alro Slatina anunță un amplu protest pe 9 septembrie, în fața sediului Ministerului Energiei, din cauza creșterii prețului la energie și gaze.

„Federația Sindicală a Siderurgiștilor Metarom, împreună cu Sindicatul Liber Aluministrul, Sindicatul Liber Alro, Sindicatul Prelucrarea Aluministului, Sindicatul Alro Product și Sindicatul Alum Tulcea organizează un miting de protest pe 9 septembrie, între 11.00-13.00, în fața sediului Ministerului Energiei. Obiectivul adunării publice îl constiuie nemulțumrile salariaților față de creșterea prețului la energie și gaze naturale, precum și măcelul asupra industriei românești care deja a început la Alro Slatina prin închiderea de capacități, precum și disponibilizări ale persoanlului angajat.

Opriți jaful, asasinarea industriei românești și sărăcirea populației! Solicităm emiterea de legi coerente și conforme cu realitatea din România în cel mai scurt timp care să salveze industria românească și falimentul populației. Interesele României și poporului român sunt mai presus decât interesele Uniunii Europene sau ale oricărui alt stat. Nu vă jucați cu viețile și cu răbdarea noastră!”, se arată într-un comunicat de presă semnat de președintele Federației Sindicale a Siderurgiștilor Metarom Dănuț Oncică, președintele Sindicatului Liber Aluministul, Constantin Popescu, și vicepreședintele Sindicatului Liber Alro, Dragoș Popa.