Andrei Iordache prelungește perioada de depunere a cererilor pentru angajarea la DSP Olt

0
1156

Doctorii au spus pas anunțului DSP Olt, prin care se încearcă recrutarea, pe perioadă determinată, de personal medical. Inițial, DSP Olt a anunțat pe 13 aprilie că angajează 10 medici și 20 de asistenți medicali. În același anunț se spune că medicii și asistenții își pot depune documentele chiar în aceeași zi, până la ora 16.00.

După ce și-a dat cu stângul în dreptul, directorul DSP Olt, Andrei Iordache, a prelungit perioada de depunere a cererilor însoțite de CV-uri până pe 16 aprilie, pentru că doctorii nu s-au înghesuit să-și depună cererile.

„Având în vedere numărul mic de cereri depuse în data de 13 aprilie, până la ora 16.00, Direcția de Sănătate Publică Olt vă aduce la cunoștință că se prelungește perioada de depunere a cererilor însoțite de CV-uri până la data 16 aprilie, ora 16.00”, se arată în anunțul postat pe site-ul DSP Olt.

Cei de la DSP Olt spun că selecția cererilor va avea loc marți 21 aprilie, urmată de un interviu, data urmând a fi comunicată ulterior.

Din lipsă de personal, DSP Olt a prelungit colaborarea cu zeci de cadre medicale din cabinetele școlare, până pe 15 mai.

În contextul epidemiei de coronavirus, DSP Olt recrutează, pe perioadă determinată, personal medical.

Astfel, instituția din Olt care gestionează cazurile de coronavirus la nivel local, are nevoie de 10 medici cu următoarele specializări: Epidemiologie, Medicina Muncii și Medicină General. Toți cei care își doresc să lucreze pe aceste posturi, în această perioadă deosebit de dificilă, au nevoie doar de diploma de licență.

Totodată, sunt căutați 20 de asistenți medicali, cu următoarele specializări: Epidemiologie, Igienă, Laborator și Medicina Muncii. Asistenții trebuie să aibă studii postliceale și certificat de membru OAMGMAMR însoțit de avizul anual.