ALRO: producția a fost redusă cu 70%, iar 700 de oameni sunt în șomaj tehnic

0
320

Sindicaliștii din cadrul ALRO vor protesta în fața Ministerului Energiei, vineri, începând cu ora 11.00. Aceștia susțin că 700 de oameni sunt în șomaj si șomaj tehnic urmând ca până la sfârșitul anului încă 1500 de oameni să părăsească întreprinderea.

OPRIȚI JAFUL, AȘA NU SE MAI POATE !

Bătaia de joc la care este supus poporul român a ajuns la limita răbdării și acest lucru trebuie să înceteze.

Asasinatul pe care îl face Guvernul prin reprezentanții săi asupra industriei și poporului român nu mai cunoaște limite și nu se mai oprește odată. Ne-am săturat de guvernanții care nu știu să guverneze, slugi ale unor grupuri de interese de tip mafiot care subminează economia României, distrugând cu bună știință și bruma de industrie care a mai rămas.

Să nu credeți că veți guverna toată viața, o să vină vremea când veți răspunde pentru tot dezastrul pe care îl faceți cu bună știință asupra noastră .

Noi nu vă vom ierta niciodată pentru asta. Ne-am săturat de facturi exorbitante la energia electrică și gazele naturale, emise fără nici o acoperire sau justificare, decât aceea de a îmbogăți o gașcă de oameni a căror lăcomie depășește orice imaginație.

În schimb ne oferiți salarii mici și prețuri nesimțite la alimente. Stop jafului și opriți mafia din energie și gaze naturale.

Oamenii voștri zâmbesc și se dau în spectacole meschine pe posturile de televiziune recomandându-ne nouă poporului român să stingem lumina, să oprim gazele, să mâncăm mai puțin, să stăm în frig și fără lumină ( ne recomandați să mâncăm lăcuste, greieri și gândaci ).

Oare nu credeți că dezinteresul și nepăsarea voastră față de popor a atins limite inimaginabile ?!

Ați distrus și falimentat zeci de mii de întreprinderi, ați lăsat sute de mii de oameni fără locuri de muncă, ați sărăcit populația, vă bateți joc de pensionari și de cei care lucrează în domeniul public și privat, nu mai aveți nimic sfânt în voi, sunteți sclavii banului, păpuși în mâna păpușarului UE.

Numai la ALRO S.A am redus producția cu 70%, avem 700 de oameni în șomaj si șomaj tehnic urmând ca până la sfârșitul anului încă 1500 de oameni să părăsească întreprinderea.

La Alum Tulcea societatea al cărei acționar majoritar este ALRO S.A am închis activitatea și peste 570 de oameni sunt în șomaj.

Nu știți decât să distrugeți destine, vieți și oameni. Voi nu știți ce sacrificii de neimaginat face poporul ca să plătească birurile pe care le puneți voi și gașca voastră, oamenii nu mai pot suporta și nu mai au de unde plăti pentru dezmățul, nesiguranța și nepriceperea voastră , plâng și ne întreabă încotro s-o apuce.

Cred că le vom arăta drumul acestor oameni și încotro să se îndrepte, pentru ca cei responsabili să fie trași la răspundere.”, arată un comunicat al ALRO.