ALERTĂ – Vila lui Florin Iordache, vandalizată

0
712

Mai mulţi protestatari #rezist au vandalizat sâmbătă locuinţa deputatului PSD Florin Iordache, din comuna Bragadiru, de lângă Bucureşti. Aceştia au scris cu vopea pe poartă „M..E” şi au limit afişe pe uşa garajului.

Vandalizarea locuinţei ar fi o răzbunare pentru gestul obscen făcut de Iordache, zilele trecute, în plenul Camerei Deputaţilor.

În timp ce protestatrii vopseau poarta şi gardul casei lui Iordache, acesta a ieşit din garaj la volanul unui Volskwagen Golf VII, iar în grabă şi-a lovit o altă maşină, parcată în faţa casei, un BMW Seria 7.

Poliţia Ilfov a amendat şase protestatari #rezist, care au vandalizat sâmbătă gardul casei deputatului PSD de Olt Florin Iordache, în comuna Bragadiru. Fiecare protestatar a fost amendat cu câte 300 de lei.

„Am fost sesizaţi prin apel la 112 de către o doamnă, care ne-a transmis că la o casă învecinată nişte tineri lipesc nişte afişe pe gardul imobilului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a identificat şase persoane. Ulterior, pe numele acestora a fost întocmite amenzi contravenţionale în valoare totală de 1800 de lei, 300 de lei pe persoană pentru încălcarea prevederilor Legii 61, art. 2. pct. 14 (‘Scrierea sau desenarea, fara drept, pe peretii cladirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosinta comuna aflate in locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora, precum si dezlipirea sau distrugerea, fara drept, a reclamelor, anunturilor si afiselor legal expuse in locuri anume destinate.’)”, a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, agent șef adjunct de poliție Dragoş-Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Reprezentatul Poliţiei Ilfov a precizat că nu a fost depusă încă nicio plângere penală. „Momentan nu a fost depusă nicio plângere cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere. Proprietarul imobilului are timp 90 de zile pentru a depune o plângere prealabilă, pentru infracţiunea de distrugere Codul Penal prevede că punerea în mişcare a acţiunii penale se face doar cu plângerea prealabilă a persoanei vătămate”, a mai precizat agentul.

Sursa:stiripesurse.ro