Ajutor de urgență pentru o familie din Olt

0
554

Vești importante pentru 107 români!

Guvernul a aprobat, joi, 23 mai, printr-o hotărâre, acordarea unor ajutoare de urgență în valoare de 422.700 lei, pentru sprijinirea a 107 familii și persoane singure aflate în situaţii de necesitate ori deosebite cauzate de incendii, inundații, alunecări de teren, probleme grave de sănătate sau alte cauze ce pot conduce la riscul de excluziune social.

Banii vor fi acordați unor familii şi persoane singure din judeţele Alba, Bacău, Botoșani, Buzău, Dâmboviţa, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Piatra Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea şi municipiul Bucureşti. În județul Olt o singură  familie va beneficia de ajutor de urgență. Este vorba despre Goran Ilie, din comuna Schitu, sat Moșteni, care va primi 7.000 de lei.

Beneficiarii acestor ajutoare au fost identificați în urma anchetelor sociale realizate de către agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, respectiv a municipiului București. Aceste ajutoare de urgență se plătesc din fondurile prevăzute cu această destinație în bugetul Ministerului Muncii și Justiţiei Sociale.