ADRIAN POP A MURIT!

0
2323

Adrian Pop, fost director al Poliției Locale Slatina, a murit la 48 de ani, în urma unui infarct.

Adrian Pop a fost șef al Cancelariei Prefecturii Olt, director executiv al Poliției Locale Slatina și subprefect de Olt, director al LOCTRANS SA, iar în ultima perioada activa ca inspector în cadrul Serviciului Județean de Pază Olt.

Trupul neînsuflețit a fost depuns la capela Bisericii Adormirea Maicii Domnului din Slatina, iar marțu, 19 septembrie, va fi înhumat în Cimitirul Strehareț.

Prietenii lui Adi Pop au rămas șocați de decestul acestuia, transmițând următoarele mesaje de condoleanțe: 

Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi. Fie ca dragostea familiei și a prietenilor să reprezinte sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace!” a transmis Alin Calotă, directorul Direcției Economice Slatina.

Am aflat cu tristețe trecerea mult prea devreme la cele veșnice a bunului nostru prieten Adrian Pop. I-am apreciat mereu sufletul mare, inteligența, modestia, curiozitatea intelectuală, tăria de caracter, puterea opiniei, sinceritatea… Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină! Sincere condoleanțe familiei și celor dragi!” a precizat Victor Tița, directorul USAMV Slatina. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.