Premierul Nicolae Ciucă și Adrian Chesnoiu, vizită de lucru în județul Ialomița

0
179
Premierul Nicolae Ciucă împreună cu Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale au efectuat marți, 15 februarie, o vizită la ferma Agroserv Măriuța S.A din Drăgoești, județul Ialomița. Printre temele discutate cu ocazia acestei vizite s-au aflat subvențiile pentru susținerea fermierilor, soluțiile pregătite de Executiv pentru independența energetică a fermelor și a unităților de producție din industria alimentară, precum și proiectul de lege privind salarizarea din agricultură și industria alimentară, aflat în dezbatere în Camera Deputaților.
Mă bucur de fiecare dată să discut cu fermierii și producătorii români despre modalitățile în care îi putem sprijini să obțină produse de calitate.
Ferma pe care am avut plăcerea să o revăd astăzi este un exemplu de investiție în agricultură, cu integrarea materiei prime vegetale în zootehnie și apoi în procesarea laptelui pentru realizarea de produse cu valoare adăugată, inclusiv prin folosirea banilor europeni, gestionați de AFIR.
Prin toate măsurile pe care le derulăm la Ministerul Agriculturii oferim producătorilor români predictibilitatea și stabilitatea de care au nevoie„, a declarat Adrian Chesnoiu.