Activități dedicate Zilei Armatei Române desfășurate de CMJ Olt

0
256

În cinstea Zilei Armatei României, Centrul Militar Judeţean (CMJ) Olt, cu sprijinul autoritatilor publice locale, organizează şi desfăşoară activităţi comemorative şi de promovare a imaginii instituţiei militare.
Astfel, în data de 25 Octombrie 2018, începând cu ora 10.00, se va desfăşura ceremonia militară şi religioasă de depunere de coroane, jerbe şi buchete de flori la „Monumentul Ecaterina Teodoroiu” (vis-a-vis de stadionul municipal 1 Mai) din municipiul Slatina.

Tot în cadrul acestui eveniment, începând cu ora 11.30, pe platoul din fața Instituției Prefectului Județului Olt, va fi organizată o expoziție în cadrul căreia, vor fi organizate standuri de prezentare a tehnicii şi echipamentelor militare din dotarea unor structuri ale Armatei României, de promovare a profesiei militare şi o microexpoziție, intituală generic, “100 de ani de Arta Tranșeelor”. Fanfara Comandamentului Forțelor Terestre ale S.U.A. din Europa și fanfara “Gabriel Chabarschi” a Palatului Copiilor Râmnicu Vâlcea vor prezenta un moment cultural-artistic.