Activitatea Serviciului Permise de Conducere Olt, suspendată. Un angajat, suspect de COVID-19

0
471

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Prefecturii Olt a fost suspendată temporar, după ce un angajat este suspect de infecția cu virusul SARS-COV2.

Angajatul este internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde așteaptă rezultatul testului.

„Decizia a fost adoptată pentru a preveni şi limita răspândirea infecţiei Covid-19 având în vedere că un lucrător din cadrul acestui serviciu a fost declarat suspect Covid-19, fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în după-amiaza zilei de 26 august. Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt va fi reluată în cel mai scurt timp posibil, în funcţie de rezultatul testului Covid-19 prelevat de la persoana suspectă şi măsurilor stabilite de Direcţia de Sănătate Publică Olt”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Olt.

Totodată, s-a luat decizia de a se dezinfecta imediat spațiile în care își desfășoară activitatea persoana suspectă a fi infectată cu virusul SARS-CoV-2, precum și a spațiilor comune (holuri, scări, etc.).