Accident grav în Olt

0
3193

Pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat în urma impactului.

Echipajele medicale au acționat pentru stabilizarea victimelor, concomitent cu extragerea bărbatului încarcerat din autoturism.

Echipajul SMURD a preluat bărbatul încarcerat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Iancu Jianu, cu traumatism toracic, traumatism de șold și plagă la membrul inferior drept, acesta fiind transportat la Spitalul Balș, stabilizat și transferat la UPU Slatina.

Ceilalți doi bărbați, unul în vârstă de 28 de ani, din comuna Laloșu, județul Vâlcea, cu traumatism cranio-facial și celălalt în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate, cu fractură deschisă la membrul inferior stâng și traumatism de bazin, au fost preluați de echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Bărbatul în vârstă de 28 ani a fost transportat la UPU Slatina, iar cel în vârstă de 24 de ani la UPU Craiova.