5.618 de slătineni vor primi Tichete Sociale de Crăciun

0
270

Începând de miercuri, 4 decembrie, Primăria Municipiului Slatina începe să distribuie Tichetele Sociale de Crăciun, prin intermediul Poștei Române. Au fost depuse 5.684 cereri, însă doar 5.618 au fost aprobate. Beneficiarii acestor tichete sunt persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei.

”Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 71 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă este atașată și prezentului comunicat, dar poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public” ”, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Slatina.