Pădurea Strehareţi a prins viață de 1 Mai

0
2032

Pădurea Strehareți a prins din nou viață, o dată cu venirea lunii mai. Sute de persoane s-au adunat în poiana din inima pădurii pentru a lua parte la sărbătoarea organizată de Primăria municipiului Slatina.

La acest eveniment au fost prezenții: primarul urbei Emil Moţ, viceprimarii Slatinei Alexandru Berechet și Gigi Vâlceleanu, preşedintele CJ Olt Marius Oprescu, vicepreședintele CJ Olt Ionuț Ivan, dar şi parlamentarii de Olt  Siminica Mirea, Liviu Voiculescu, Adrian Chesnoiu, Marius Iancu şi Emil Albotă.

Dragii mei slătineni, va asigur că nu va fi ultima ediție de 1 Mai la Pădurii Strehareţi. De anul acesta încercăm să readucem la viaţă tot ce înseamnă trecutul nostru, al slătinenilor, tradiţia noastră de 1 Mai la Pădurea Strehareţi. Vă promit că în fiecare an o să ne vedem aici pe 1 Mai ca să ne simțim bine împreună și să reînviem această tradiție pe care slătinenii o cunosc de-o viață, cei care au fost slătineni şi trăiesc în Slatina şi cei care iubesc cu adevărat Slatina”, a declarat Emil Moţ.

Marius Oprescu a punctat că administrația Moț și-a propus să creeze cât mai mult spațiu verde în municipiul Slatina:

De fiecare dată am încercat să redăm Slatinei cât mai mult spaţiu verde. În primul mandat al primarului Emil Moţ, am reuşit să facem o parte din unitatea militară un parc care se numeşte astăzi Parcul Tineretului, tot datorită cetăţenilor din Slatina care i-au dat acest nume şi zona respectivă în continuare rămâne cu o efervescenţă foarte mare.  În acest al doilea mandat încercăm să facem din fosta bază „Dumitru Dobrescu” un parc cu cel mai mare skatepark din estul Europei şi iată, vorbim de Srehareţi care a fost redată slătinenilor. Ne produce tuturor o amintire, pentru că de fiecare dată de 1 Mai aici era o mare petrecere în rândul slătinenilor. Iată, este prima ediţie, sperăm să facem din acest lucru o tradiţie.”, a declarat Marius Oprescu.