SPITALUL JUDEȚEAN SLATINA FACE ANGAJĂRI

0
735

Cea mai mare unitate sanitară din judeţ încă mai are nevoie de specialişti pentru a acoperi deficitul de cadre medicale.

Deşi în ultimii ani, zeci de medici tineri și asistenți au fost cooptaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în prezent unitatea medicală încă mai are nevoie de personal. De aceea, în această perioadă, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs șase posturi de medic.

Mai exact este vorba despre un post de medic specialist în medicină internă, nivel de studii S, cu normă întreagă la Secția Medicină Internă, un post de medic pentru specialitatea gastroenterologie, nivel de studii S, cu normă întreagă la Secția Gastroenterologie, un post de medic pentru specialitatea orotopedie pediatrică, nivel de studii S, cu normă întreagă la Secția chirurgie și ortopedie infantilă, un post de medic specialist, specialitatea cardiologie nivel de studii S, cu normă întreagă la Secția Cardiologie, un post de medic specialist, specialitatea chirurgie generală, nivel de studii S, cu normă întreagă la Secția chirurgie generală și un post de medic specialist, specialitatea otorinolaringologie, nivel de studii S, cu normă întreagă la Secția O.R.L.

Înscrierile la concurs se fac la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea anunțului în „Viața medicală”. Taxa de concurs este de 150 de lei. Informații suplimentare se pot obține la Serviciul RUNO al Spitalului Județean de Urgență Slatina, telefon 0349.802.550.