SPITALUL JUDEȚEAN SLATINA ANGAJEAZĂ ASISTENȚI MEDICALI

0
804

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va organiza, în perioada următoare, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a opt posturi de asistent medical la Laboratorul Analize Medicale din cadrul unității sanitare. Mai exact, este vorba despre trei posturi de asistent medical debutant, specialitatea laborator, nivel de studii PL și cinci posturi de asistent medical principal , specialitatea laborator, nivel de studii PL.

Candidaţii care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii postliceale absolvite cu certificat: de absolvire a școlii postliceale sau certificat de absolvire a școlii postliceale conform H.G. nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, în specialitatea laborator și studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, pentru asistent medical debutant, specialitatea laborator, nivel de studii PL și studii postliceale absolvite cu certificat de absolvire a școlii postliceale sau certificat de absolvire a școlii postliceale conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, în specialitate laborator; studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat și examen pentru obținerea gradului de principal, pentru asistent medical principal , specialitatea laborator, nivel de studii PL.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe 2 februarie 2021, iar data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 22 ianuarie 2021, inclusiv. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituţiei. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, str. Crişan nr. 5, judeţul Olt – telefon 0349/802.550.