Emil Albotă: ”Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și vă asigur că voi fi, în permanență, conectat la problemele pe care mi le transmiteți”

0
204

Viitorul deputat de Olt, Emil Albotă a ținut să le mulțumească alegătorilor pentru votul de încredere pe care i l-au acordat la alegerile parlamentare. Politicianul a mărturisit că va fi în permanență, conectat la problemele pe care i le vor semnala cetățenii:
”Votul masiv pe care l-ați acordat Partidului Social Democrat a determinat alegerea mea în funcția de deputat în Parlamentul României, demnitate extrem de onorantă, care mă obligă foarte mult.
Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și vă asigur că voi fi, în permanență, conectat la problemele pe care mi le transmiteți.
Votul dumneavoastră reprezintă semnalul de schimbare în România, care are șansa de a fi condusă de oameni care înțeleg menirea de parlamentar, aceea de a guverna în beneficiul cetățenilor.
Sănătatea, Educația, Economia, sprijinirea producatorilor autohtoni și repornirea investițiilor sunt prioritățile noastre și principala preocupare.
Vă mulțumesc tuturor pentru șansa pe care ați oferit-o democrației și vă promit că nu vă voi dezamăgi.” a declarat Albotă.