PSD Olt se plânge că PNL Olt face o campanie mizerabilă

4
854

Social democrații olteni se plângă că liberalii fac o campanie mizerabil, aceștia împărțind un ziar defăimător la adresa PSD.

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a precizat că liberalii fac o campanie specifică anilor 90.

„PNL Olt continuă să facă o campanie mizerabilă și anul acesta. La fel ca în 2016, când a fost sancționat pentru răspândirea de materiale denigratoare la adresa PSD, PNL Olt recidivează și în această campanie, lăsând un ziar mincinos și defăimător la adresa PSD, o campanie specifică și demnă de anii 90. Cu o campanie axată numai pe atacuri murdare la adresa adversarilor politici, reprezentanții PNL Olt omit să spună electoratului că au în componență o serie de persoane cu dosare și probleme de ordin penal, inclusiv în vârful conducerii. Deci, dacă vorbim despre oameni certați cu legea, aceștia sunt printre rândurile PNL, PSD neavând pe liste niciun candidat cu probleme de ordin penal. Despre nepotismul clientelar și politic, cei mai în măsură să vorbească sunt tot cei de la PNL, care în numai câteva luni de la preluarea guvernării, au acaparat toate instituțiile publice din județ și din țară”, a precizat președintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Reprezentanții PSD Olt spun că s-au adresat deja instituțiilor abilitate și așteaptă luarea unor măsuri concrete.

 

 

4 COMENTARII

  1. Licheaua de Oprescu ar fi bine sa stea in banca lui.PSD a fost candva o forta,dar pe zi ce trece acest partid al comunistilor transfigurati in social democrati se duce de rapa…Asta se vede cu ochilul liber.Degeaba va chinuiti sa cenzurati comentariile care reflecta realitatea sociala,economica,politica si culturala ,deoarece impotriva adevarului nu putem face nimic,ci pentru adevar.PSD de-a lungul timpului a adus tarii doar minciuna ,hotie si lucruru facute de mantuiala…Acum a venit timpul sa taca si sa plece de la conducerea tarii,a judetelor si localitatilor.

  2. Mi-au dat lacrimile cand l-am auzit pe Oprescu văietandu-se. Nea Marius, e greu in opozitie ?
    Cu alte cuvinte insă : PSD-PNL, aceeași mizerie !
    Cumetrii politice, oameni de partid agramati pusi in functii publice, rubedenii numite pe la instituții de stat, exact ce facea PSD, face si PNL ! INCOMPETENTI LA PSD, INCOMPETENTI LA PNL !

  3. Oprescu e un minoritar cocotat unde nu ii este locul.
    El vorbeste?
    Cred ca nu stie sa calculeze o fractie simpla.
    Toti sunt o mizerie.
    Si ei au facut la fel.
    A uitat ca a omorat un om beat?

  4. Oprescu a uitat ca a omorat un carutas si l-a salvat dr.Iordache ,masluind analizele de sange?
    Cum isi permite sa acuze cand el a avut dosar penal?

Comentariile sunt închise.