Jandarmi înaintaţi în grad, la termen

0
533

Miercuri, 1 august a.c., la reşedinţa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, a avut loc festivitatea de înaintare în grad a 31 de cadre ale inspectoratului.

Zece ofiţeri, 1maistru militar şi 20 de subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2018, au fost înaintaţi în gradul următor, la termen.

Activitatea prilejuită de acest eveniment a debutat cu citirea Extrasului din Ordinul Ministrului Afacerilor Interne de înaintare în gradul următor a ofiţerilor jandarmi, precum şi a Ordinului inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt de înaintare în gradul următor a maiştrilor militari şi subofiţerilor jandarmi.

În prezenţa colegilor, militarilor avansaţi li s-au înmânat noile grade de către prim-adjunctul inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, domnul colonel BOATĂ Marin, care i-a felicitat şi le-a urat succes în activitate.

Au fost înaintaţi la gradul de colonel – 2 ofiţeri, la gradul de locotenent colonel – 2 ofiţeri, la gradul de maior – 3 ofiţeri, la gradul de locotenent – 3 ofiţeri, la gradul de maistru militar clasa a II-a – 1 maistru, la gradul de plutonier adjutant şef – 4 subofiţeri, la gradul de plutonier adjutant – 11 subofiţeri, la gradul de plutonier major – 4 subofiţeri şi la gradul de plutonier –1 subofiţer.