A ars de viu în propria casă

0
396

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din localitatea Fărcaşele, a murit, duminică seară, în chinuri groaznice.  Acesta a ars de viu în incendiul care i-a cuprins întreaga locuinţă. Pompierii au ajuns imediat la fața locului însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

Incendiu a izbucnit în jurul orei 22.00, iar echipajele de intervenție au fost alertate imediat de un vecin. La faţa locului au ajuns pompierii din cadrul Gărzii Stoeneşti cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție ardea generalizat o locuinţă cu o suprafaţă de circa 30 de metri pătraţi, compusă dintr-o cameră şi o bucătărie. Proprietarul, în vârstă de 63 de ani, a fost găsit decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului. Pompierii olteni au lucrat pentru lichidarea incendiului aproximativ o oră, locuința și bunurile din interior fiind distruse în totalitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Cauza probabilă a incendiului este se pare o lumânare lăsată aprinsă. Potrivit reprezentanților ISU Olt, bărbatul locuia singur, nu avea curent electric, iar un moment de neatenție a fost de ajuns pentru a produce acest dezastru.